OBLIGATIILE BENEFICIARILOR (PACIENTILOR)

 

  1. Persoanele care vor sa beneficieze de servicii medicale la domiciliu cu decontare de la Casa de Asigurari de Sanatate, vor depune urmatoarele acte:
    • cerere catre Casa de Asigurari de Sanatate pentru obtinerea avizului, in baza recomandarii medicale;
    • decizie eliberata de Casa de Asigurari de Sanatate, care se vor prezenta furnizorului de servicii medicale la domiciliu.
  2. Persoanele care vor sa beneficieze de servicii medicale la domiciliu cu decontare proprie, vor prezenta la randul lor avizul medicului care le-a recomandat tratamentul respectiv;
  3. Atat beneficiarii de servicii medicale decontate de C.A.S cat si cei cu decontare proprie, vor avea o atitudine civilizata fata de furnizori si vor anunta din timp problemele ori modificarile intervenite in programul de aplicare a serviciilor medicale, pentru ca deplasarea la domiciliu sa nu se faca inutil;
  4. Persoanele care beneficiaza de servicii medicale cu plata, vor achita contravaloarea procedurilor dupa fiecare aplicare a lor la domiciliu, in baza unei chitante ce va fi eliberata de catre furnizor. Beneficiarii vor trebui sa prezinte un act de identitate in baza caruia se va completa factura de decontare.

NU asiguram servicii de urgenta, de aceea pentru orice urgenta sunati la: 112!
Pentru efectuarea programarilor, va rugam sa ne contactati pana la orele 18:00